vineri, 6 iunie 2008

Deja?!?

Dragelor si dragilor.

Gata!

School’s Out!

De fapt doar perioada de predare. Mai e un HOOOOOP. Da, ati ghicit. Sesiune!

As vrea sa spun ceva inteligent pe tema asta, dar e sesiune...nimic legat de inteligenta aici...doar memorare. Formule peste formule...exercitii... Stiti si voi cum este...

Sunt 5 la numar Muncile lui Hercule... Programare, Circuite electrice, Electrotehnica, Mecanica si EDCO( Ec. Diferentiale si Calcul Operational). E chiar mai nasol decat suna.

Asta e! Dar vorba aia: “las’ ca ma fac eu mare”.

O sa treaca si sesiunea asta, dar mai rau este ca maine incepe (pe langa invatat intensive...ya sure!) Euro 2oo8. Si iar vorba aia...”sesiuni sunt 2 pe an, dar Campionate Europene sunt odata la 4 ani”.

Dupa multi ani...parca vreo 8 a ajuns si Romanica noastra la un turneu final... Daca nu stiti suntem in grupa C alaturi de Italia (campiona mondiala), Franta (vicecampiona mondiala) si Olanda. Italia si Franta fiind si principalele favorite.

Daca acum 4 ani Grecia producea o surpriza de proportii castigand Titlul European...anul acesta toata lumea spera la o prestatie de nivelul Grecei de acum 4 ani.

Sa fim realisti. Chiar daca s-au accidentat ceva jucatori ai echipelor rivale, acele echipe au rezerve de calibru, jucatori de talie mondiala care pot inlocui cu succes pe cei accidentati.

Eu ma mir si acum cumde ne-am calificat...mai ales cu ce lot s-a jucat. Nu mai spun decat atat: domnul Piturca detine 5% din Steaua...asa s-ar explica prezenta lui Ghionea (bun jucator, dar proaspat revenit dupa o lunga perioada de absenta), Radoi (expertul in amenajarile bancilor de rezerza si Ciachi Cian de meserie), Dica (care s-a culcat pe-o ureche...) si bineinteles Banel (chiar daca jucam singuri...cu banel pe teren tot exista riscul sa luam bataie).

Eu as spune sa ne bucuram de cele 3 meciuri...si daca terminam grupa cu 1 punct...sa petrecem...

Dar vom trai si vom vedea...ca poate-s eu prea pessimist...

Va salut din mers....

Un comentariu: