joi, 11 iunie 2009

Aproape de un Vis

Faptul ca Unirea Vallahorum Urziceni a castigat campionatul ma aduce mai aproape decat oricand de indeplinirea visului de aproape de-o viata.

Daca Liverpool FC este extrasa in aceeasi grupa cu Unirea ma duc si descult la meci.
Visul e mai aproape ca oricand.

Dan Petrescu are marele merit al acestui titlu, cu jucatori no-name a reusit in 2 ani de la promovarea in prima liga sa joace o finala de cupa si sa ia campionatul in al doilea.

Sa va reamintesc de Sportul Studentesc de acum 3 ani? Mazilu,Varga,Balan si altii care din cauza unor masinatiuni de natura 'valizistica' au ajuns pe 4 in ultimele 2 etape dupa ce dominasera returul.

Bine zicea cine zicea ca Abramovici il poate privi pe Dan Petrescu ca o posibila optiune pt Chelsea, asta avand in vedere si istoria la clubul londonez. Si revenind...daca sunt in grupa cu Liverpool si fac un rezultat frumos de genul Cfr-ului anul acesta competitional...calculati voi mai departe.

Mai trebuie mentionati la sfarsitul acestui sezon si Marii Performeri ai Fotbalului Roman: Mircea Lucescu si Razvan Rat care au castigat dupa o campanie (rabdare, bani si mult timp) Cupa Uefa ultima editie a acestei competitii ce mai nou e Europa League si vicecampioni in Ucraina. Cristi Chivu campion in Italia, Cristian Sapunaru in Portugalia cu FC Porto, Stefan Radu castigator al Cupei Italiei cu Lazio SS ,Cernat si Ghionea campioni in Ucraina si Ladislau Boloni campion cu Standard Liege in Belgia.

You'll never walk alone!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu