marți, 12 ianuarie 2016

Nu mai pot cu BodnariuNu mai pot!

Te sufoci de atâta dramă. 

Dramă creată de oameni informați insuficient. Dramă alimentată de “activistii” de pe Facebook, de hienele flămânde de audiențe, de anumite grupuri habontico-internaute, de politicieni avizi de puțină lustruire a reputației înainte de alegeri…
“Activistii” Facebook abia așteptau o nouă “cauza” la care să adere. Colectiv de acum era prea “mainstream”, guvernul a fost schimbat, steagul Franței demodat… Norvegienii ăștia nenorociți subjugă spiritual cetățenilor români și îi asupresc.
Grupările habotnico-internaute au zeci de articole în care arată cât de diabolic este guvernul norvegian și cum asupresc ei sărmanii creștini români, le subminează tradițiile și valorile, le răpesc copilașii.
Tot ce înseamnă mass-media a sărit pe subiect ca muștele pe… E și de așteptat, căci subiectele “zemoase” au fost stoarse și râs-stoarse.
Politicienii sunt “ingrijorati” de situație și “monitorizeaza” cazul. Înțeleg că Ministrul de Externe să se intereseze de situația cetățenilor români din străinătate, dar deja se exagerează. 

Acum să lăsăm drama la o parte și să facem o analiză subiectivă.
Tu, cetățean român, te muți în Norvegia, ai familie. Când te-ai mutat acolo ți-ai asumat respectarea legilor acelui stat.
Norvegia e țara civilizată, unde legile se respectă, dar Tu, cetățean român, ai luat cu tine mentalitatea medievală de acasă.
Tu, român, ai bătut copiii și le-ai spus că Doamne-Doamne pedepsește copiiii care nu ascultă părinții.
Protecția Copilului din Norvegia a aplicat legea, a lansat o anchetă și până la finalizarea acesteia ți-a luat copiii. Decizia va fi luată de un judecător care va aplica legile statului norvegian.
 
Totul e simplu și clar: un cetățean român a încălcat legile statului unde s-a mutat și acum face scandal că nu îi este tolerată mentalitatea medievală. Punct! Informați-vă înainte să dați “share” și să fiți afectați și implicați. Gata cu “drama”!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu